Hulp bij psychische problemen

Hulp bij psychische problemen

Voor hulp bij psychische problemen kunt u terecht bij verschillende Nederlandse instanties. Veel mensen met psychische problemen durven hier niet voor uit te komen uit angst voor de reactie van andere mensen. Het zijn veelal problemen die je niet kan zien en hulp bij psychische problemen is vaak een lang traject van therapie en praatsessies om van de problemen af te komen of de problemen te verminderen.
Allereerst kun je voor hulp bij psychische problemen terecht bij de GGZ. De organisatie voor de geestelijke gezondheidszorg. Je kunt bij instellingen van de GGZ terecht voor alle soorten hulp bij psychische problemen. Op de website van GGZ Nederland kun je een instelling bij jouw in de buurt zoeken.

Vanaf september 2013 is SIRE, de onafhankelijke stichting die zich inzet voor onderbelichte maatschappelijke onderwerpen, een campagne begonnen voor hulp bij psychische problemen. SIRE zorgt ervoor dat iedereen in Nederland zich bewust wordt van de maatschappelijke problemen. Zo ook voor hulp bij psychische problemen. Op de webpagina van SIRE kun je de link vinden naar de site van “de hulplijn voor mensen zonder een psychische ziekte.nl” Deze hulplijn kunt u ook bellen op 0900-0727. Hier zitten mensen die een psychische ziekte gehad hebben om U te helpen er ook vanaf te komen.
Laat zien dat je van je psychische problemen af wilt komen en gebruik deze extra informatie!

Let op: Alle teksten op deze Hulp bij psychische problemen gedragsproblemen pagina zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit auteursrecht berust bij Gedragsproblemen. Het is daarom ook niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gedragsproblemen of enig onderdeel van de Hulp bij psychische problemen deze pagina te Kopiëren of te gebruiken.
BDTECHIE