Hulp bij Autisme

Verkeerde informatie over hulp bij Autisme is heel gebruikelijk. De juiste hulp bij Autisme wordt voortdurend voorgelegd aan families van personen met autisme. Er zijn verschillende modellen gevonden voor de behandeling van de kenmerken van Autisme in zowel de educatieve en klinische instellingen. Verschillende modellen kunnen hulp bij Autisme bieden.

Er is slechts een benadering van de behandeling die heeft gezegevierd in de tijd en is effectief voor alle personen, met of zonder autisme. Dat behandelmodel is een educatieve (school of beroepsopleiding) programma dat geschikt is voor de ontwikkeling van een student niveau van de prestaties.

Er is een toenemende trend voor hulp bij Autisme, maar in belangenbehartiging voor kinderen met autisme, om deze kinderen te scheiden in kleine, zeer gestructureerd en gecontroleerd academische en beroepsopleidingen programma’s die bijna vrij van auditieve en visuele stimulatie. Alle instructie wordt opgesplitst in beheersbare segmenten. Informatie wordt in kleine eenheden en het kind reactie wordt onmiddellijk aangevraagd. Een klassiek stimulus-respons benadering wordt gebruikt om het leren te maximaliseren. Elke informatie-eenheid wordt beheerst voordat een andere wordt gepresenteerd. Een fundamentele gedrag zoals zetten handen op het tafelblad bijvoorbeeld worden beheerst voordat het kind moet alle taken uit, of voor meer informatie wordt gepresenteerd. De lange termijn effecten van dit type van behandeling en het vermogen van het kind om deze naar een bredere context verder beoordeeld. Voor mensen met autisme bij wie de symptomen zijn onder andere eigen schadelijk gedrag, is de focus van de behandeling verschoven van beperkingen en straf om meer van een focus op het begrijpen van de potentiële drijfveren voor negatief gedrag, maar ook beloningen en andere aanmoediging en steun voor het gebruik van gepast gedrag.

Kinderen, tieners en volwassenen met autisme moeten leren hoe te communiceren en interactie te hebben met anderen. Hulp bij Autisme is geen eenvoudige taak, en het gaat over de hele familie en andere professionals. Ouders van een kind of volwassene met autisme moet voortdurend opvoeden zich over nieuwe therapieën en houden een open geest. Sommige behandelingen kunnen geschikt zijn voor bepaalde individuen maar niet voor andere. Veel behandelingen zijn nog niet wetenschappelijk bewezen worden. Beslissing voor behandeling moet altijd individueel worden gedaan na een grondige beoordeling en op basis van wat is geschikt voor die persoon en zijn of haar familie.

Het is belangrijk om, onthoud ondanks enkele recente ontkenningen, dat autisme is meestal een levenslange aandoening. De vorm van ondersteuning die geschikt zal veranderen als het individu zich ontwikkelt. Gezinnen moeten oppassen voor behandelprogramma’s die valse hoop op genezing te geven. Acceptatie van de aandoening in een familie lid is een zeer kritisch, fundamenteel onderdeel van elke behandeling programma en is begrijpelijkerwijs heel moeilijk.

Psychotherapeutische benaderingen die zijn gevonden om te helpen functioneren in sommige mensen met autisme te verbeteren onder meer uitgebreide gedragstherapie om problematische gedrag aan te pakken. Sociale vaardigheidstraining en ondersteuning zijn belangrijk in het helpen van mensen met autisme navigeren interacties met anderen, omdat veel van deze populatie hunkeren naar sociale interactie, ondanks hun beperkingen bij het ​​betrekken van anderen sociaal. Cognitieve gedragstherapie behandeling in verbale mensen met angst -en stem output communicatie die minder verbale worden beschouwd als veelbelovende gebieden van de behandeling ook.

Bekijk ook

Zelfbeschadiging en andere Autisme Symptomen

Zelfbeschadiging kan een gevolg zijn van de symptomen van autisme. Want op sociaal, communicatief, motorisch en sensorisch gebied zijn er problemen.

Savant Syndroom

Het Savant syndroom komt voor bij autisme. Hierbij blinkt de persoon op één beperkt gebied uit, soms met wonderbaarlijke, virtuoze gevolgen.

Taalproblemen bij Autisme

Taalproblemen komen veel voor bij mensen met autisme. Wel kunnen ze andere methodes leren om hun behoeftes te uiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *